زن در اسلامآیا از نظر اسلام زن وظیفه ای برای کار کردن در منزل دارد؟ خانهداری عموماً به عنوان یکی از نقشهای زنانه در نظر گرفته میشود که با تغییرات اجتماعی نوع نگاه به آن نسبت به قدیم عوضشده است.اما درستترین نگاه در این خصوص هنوز برای خیلیها سؤال است
آیا از نظر اسلام زن وظیفه ای برای کار کردن در منزل دارد؟
خانهداری عموماً به عنوان یکی از نقشهای زنانه در نظر گرفته میشود که با تغییرات اجتماعی نوع نگاه به آن نسبت به قدیم عوضشده است.اما درستترین نگاه در این خصوص هنوز برای خیلیها سؤال است.
آیا از نظر اسلام زن وظیفه ای برای کار کردن در منزل دارد؟به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ انجام کارهای روتین و تکراری که وظیفهات محسوب میشود و در قبال آن درآمدی نداری، میتواند خستهکننده باشد. خانهداری میتواند چنین حالتی داشته باشد؛ چند بار در طول روز ظرف شستن، غذا پختن، جمعکردن ریختوپاشهای بچهها و … کارهایی است که اغلب زنان خانهدار در تمامروزهای هفته به آن مشغول هستند. اما همین کار تکراری هر روزه اگر قدر دانسته شود و نشانهای از عشق و محبت دیده شود، نه تنها باعث خستگی آدم نمیشود بلکه محیط خانه را پر از عاطفه و گرما میکند. نوع نگاه به خانهداری آن چیزی است که در جامعه ما نیاز به یک بازنگری اساسی دارد.
خانه داری وظیفه زن نیست
خانهداری نسبت به قبل خیلی تغییر کرده است. هم نوع کارهایی که زن خانهدار باید انجام دهد و هم نگاهی که نسبت به آن وجود دارد. ابزارهایی مانند ماشین لباسشویی، ظرفشویی و انواع لوازم برقی دیگر بسیاری از کارها را هم سادهتر کرده و هم سریعتر؛ اما از آن مهمتر نوع نگاهی است که نسبت به کارخانهداری در جامعه ما وجود دارد. عدهای خانهداری زن را به طور کامل نفی میکنند و عدهای آن را تنها وظیفه زن میدانند. از طرفی شاغل بودن زنان بسیاری از نگرشهای سنتی در مورد خانهداری را دچار تغییر و تحول کرده است و میتوان گفت: نگاه منفی به این نقش وزن بیشتری گرفته است.